Logo Hyundai Peter Janssen Stravoc500 01

Zaterdag 8 februari verloor dames-1 na een aanvankelijk ongelukkig maar uiteindelijk desastreus duel met 4-0 in Bergambacht tegen directe concurrent Bende Service Thor en zakt daardoor onder de rode streeep.

Dames-1 toog vol zelfvertrouwen naar Bergambacht voor het belangrijke duel tegen Bende Services Thor. Vorige week waren ze vlak bij een sensationele winst tegen de koploper dus nu tegen het team dat twee plaatsen lager op de ranglijst stond moest er toch zeker gewonnen kunnen worden. Het liep helaas totaal anders.
De eerste set was niet geweldig maar wel super spannend want ging vanaf het begin volledig gelijk op. Uiteindelijk won Thor die set met 32-30 (!) en eigenlijk was dit meteen al een breekpunt. Onze dames liepen constant achter de feiten aan al vochten ze zich in de tweede set na een 21-15 achterstand nog knap terug. Na opnieuw nipt verlies (25-23) ging het in de derde set, vergelijkbaar met de eerste set, tot 18-18 wel nog volledig gelijk op maar toen stortte het bij Stravoc in. Er lukte vrijwel niets meer en het niveau zakte naar een bedenkelijk peil. Na 25-18 en 25-9 stond een ontluisterende 4-0 nederlaag op de borden. De hoop om net voor de 3-weekse carnavalspauze lucht te krijgen in de degradatiestrijd was daarmee abrupt omgebogen in toegenomen zorgen omdat dames-1 Thor nu voorbij zag gaan en zelf naar de elfde plaats, een rechtstreekse degradatieplek, is gezakt.

Overige uitslagen 8 februari:
Heren-1 – VC Hero 3-2
Vludoc’98 – Dames-2 0-4
Dames-3 – BVC Holyoke 3-2
Dames-4 – Ledub-5 1-3
Olympia-6 – Dames-5 3-1
Jongens-C – VC Heerlen 4-0
Meisjes-B2 – Ledub-3 4-0
Meisjes-C – VC Weert 4-0

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Stravoc in het nieuws

Binnenkort

No events found.

Wedstrijden