Nieuwsbrief Stravoc oktober 2021

Nieuwsbrief Stravoc oktober 2021

29 november 2022 ‍  

Stravoc Nieuwsbrief

Beste leden/ouders,

ALV

De algemene ledenvergadering is dit jaar op maandag 18 oktober as om 20:30 in Zaal van Loon. De agenda en de notulen zijn bijgevoegd. De vergadering is voor leden en ouders van jeugdleden.
Deze vergadering is het moment om elkaar te informeren dus: vanuit het bestuur naar de leden maar minstens zo belangrijk: de leden naar het bestuur. De opkomst is al jaren gering en dat is jammer. Zeker na een bijzondere periode is het goed elkaar te spreken. Wat wil je weten, wat gaat goed, wat kan beter en wat leeft er onder de leden? Natuurlijk komt er ook info op informele wijze tot het bestuur maar als je het ter sprake brengt tijdens de ALV wordt het vastgelegd en kan je een antwoord c.q. een actie verwachten. Tot 18 oktober.

 

Rabo Club Support

We nemen al vele jaren deel de actie van de Rabobank: de Rabo Club Support. Je kunt alleen stemmen als je lid bent van de Rabobank. Ben je nog geen lid dan kan je gratis, snel en heel eenvoudig lid worden via de Rabo App. Stemmen gaat ook via die Rabo App of door in te loggen op de website van de Rabobank, sinds dit jaar heb je geen stemcode meer nodig. Dus stem ook én vraag je huisgenoten c.q. familieleden ook om op Stravoc te stemmen. Naast sportief was het ook voor ons financieel een lastige periode dus iedere financiële ondersteuning is welkom.
Je kunt nog stemmen tot 25 oktober en in de eerste helft van november horen de clubs welk bedrag ze gaan ontvangen. Voor meer info klik even op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport .