Nieuwsbrief Stravoc Februari 2021

Nieuwsbrief Stravoc Februari 2021

dinsdag, 29 november 2022  

Stravoc Nieuwsbrief

Beste Stravocleden, ,

Begin van het einde?

Naar aanleiding van de persconferentie van 23 februari van het kabinet hierbij een korte update.

Zoals jullie vast begrepen hebben mag iedereen tot 27 jaar vanaf woensdag 3 maart weer buiten sporten. Het is een kleine maar toch belangrijke eerste stap van hopelijk verdere versoepelingen. Momenteel zijn we als bestuur aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn want ons geliefde volleybalspelletje ligt al veel te lang stil. Tevens aan de leden de vraag om met ons mee te denken en suggesties zijn van harte welkom. Bedenk daarbij dat het nog winter is en het vrij vroeg donker wordt. Met name als het gaat om senioren tot en met 26 jaar, die vaak niet vroeg kunnen gaan sporten, is een verlicht speelterrein nodig. We hopen binnen een week meer concreet te kunnen zijn en laten we positief blijven: het is het begin van het einde.

Overigens is na de vorige persconferentie, drie weken geleden, al besloten door de Nevobo (het zal geen verrassing zijn) dat er dit seizoen geen competitiewedstrijden meer gespeeld gaan worden. Uiteraard zal er dan ook geen promotie en degradatie richting het seizoen 2021-2022 plaats vinden.


Wil je op de hoogte blijven van de laatste berichten omtrent het coronavirus in relatie tot het volleyballen klik dan op https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/12/16/coronavirus-en-volleybal-in-nederland.

 

Bestuur Stravoc, 26 februari 2021