Logo Hyundai Peter Janssen Stravoc500 01

De jeugdcommissie regelt alle zaken die met onze jeugdleden te maken hebben. Daar Stravoc meer dan 100 jeugdleden is dit veel werk, onderstaande opsomming maakt wel duidelijk dat dit veel werk is.

De samenstelling van de jeugdteams moeten gemaakt worden, hiervoor moeten trainers en coaches gezocht worden. Dit kader, dat ieder jaar weer verjongd wordt, moet ge-instrueerd en begeleid worden. Verder moeten het competitie- en bekerprogramma wat we ontvangen van de Nevobo uitgetypt en verspreid worden per team. Daarbij wordt ook al meteen een indeling gemaakt van scheidsrechters en tellers voor de thuiswedstrijden en (voor de jongste teams) de chauffeurs die voor vervoer moeten zorgen naar de uitwedstrijden. Natuurlijk moeten de opgroeiende jongeren jaarlijks netjes voor de dag komen in een mooi, goed passend Stravoc-shirtje.

De jeugdspelers en speelsters worden gevolgd op hun kwaliteiten en regelmatig mogen onze meest talentvolle jeugdleden mee gaan trainen en/of spelen in regionale teams. In de zomerperiode gaan we met veel jeugdteams naar buitentournooien.

Tenslotte organiseert Stravoc tal van nevenactiviteiten (zoals zwemmen, schaatsen, bioscoop-bezoek) zodat onze jongens en meisjes ook buiten het volleybal ontspannend met elkaar bezig zijn. Hoogtepunt is altijd het zomerkamp, waarbij we met een grote groep jeugdledenen leiders een gezellig weekeinde samen doorbrengen met veel sport en spel.

  • Outdoorpark2011-001
  • Outdoorpark2011-002
  • Outdoorpark2011-003

Simple Image Gallery Extended

  • kamp2014-001
  • kamp2014-002
  • kamp2014-003

Simple Image Gallery Extended
De jeugdcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) bestaat uit:

Paul Steins (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Carly Pomp (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Stef Gijsen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
William Uebelgönne (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Binnenkort

Volleybal.nl

23 september 2019

Wedstrijden