Logo Wisbroek200x164

Wisbroek ontwikkelt en levert bijzonder voer voor bijzondere vogels. Ons voer is ontwikkeld in samenwerking met biologen, voedingsdeskundigen, dierentuinen en professionele kwekers. Alles met de uiterste zorg en rekening houdend met de specifieke behoefte van elke soort. Het is namelijk van groot belang dat alle vogels worden voorzien van een optimale hoogwaardige voeding die op het dier is afgestemd en waarvan de samenstelling niet fluctueert.

Wisbroek beschikt over een eigen Research & Development Center met hoogwaardige voorzieningen waar de initiële testen plaatsvinden en tezamen met nutritionisten en deskundigen onderzoek wordt verricht om de voeding tot een uitgebalanceerd niveau te brengen. Middels een intensieve bijdrage aan professionele kweekprogramma’s draagt Wisbroek een steentje bij aan het behoud van de meest uiteenlopende vogelsoorten. Wisbroek voersoorten zijn geschikt voor zowel hobbymatig als grootverbruik bij (particuliere) kwekers en dierentuinen.

 

Wisbroek voersoorten:

 

- Wisbroek Crane Diet

- Wisbroek Ibis Flamingo Floating

- Wisbroek Waterfowl Floating

- Wisbroek Sea Duck Floating

- Wisbroek Micro 22

- Wisbroek Micro 40

- Wisbroek Softbill Diet 2.0

- Wisbroek Softbill Diet 7.0

 

Voor meer informatie: www.wisbroek.com.

Hierdoor kan uw buitendienst continu beschikken over de meest recente informatie uit BackOffice systemen. Uw planningsafdeling kan duidelijke afspraken met uw klanten maken, omdat deze optimaal voorzien is van informatie. Flexibiliteit en betere service zijn dé voordelen van FieldAssist. Iets voor u?

Recente links

Verjaardagen

Kalender

Jun July 2018 Aug
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
232425262729
3031     

Wedstrijden