Openingsbal

september
zaterdag
22
10 Jarig bestaan van Cafe de Kantien met Jos en Bianca. Pils en Wijn voor €…
21:00
Evenementen

De volleybalclub van Stramproy bestaat al bijna 50 jaar, sinds 1992 onder de naam Stravoc. Stravoc is een club die vanaf het begin van haar bestaan een belangrijke plaats inneemt in het Stramproyer verenigingsleven, die de vele jeugdleden sportiviteit en sociale ontwikkeling bijbrengt en de ouderen gezond houdt. We blijven op zoek naar sponsoren die het mogelijk maken om gezamenlijk met ons de sociale en sportieve (topsport) ambities te realiseren.

Sponsorschap moet altijd een win-win situatie opleveren. De voordelen voor de vereniging zijn evident, maar bedrijven kunnen ook voldoende argumenten hebben om over te gaan op sponsoring. Dat kan zijn uit persoonlijke en hobbyistische motieven en het uiting geven van een sociale en maatschappelijke betrokkenheid. Verder kan het naamsbekendheid creëren of vergroten, kan men zich onderscheiden van de concurrentie en het promoten van bepaalde producten of diensten kan direct leiden tot het verhogen van de omzet.

Hebt u interesse dan willen wij graag onze sponsormogelijkheden uiteen zetten. U kunt het beste even een mailtje sturen met uw contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de sponsorcommissie zal een afspraak met u plannen. Samen met u willen we de Stravoc-familie de mogelijkheid geven te groeien, zowel in aantal leden als in niveau.

Namens onze leden: bij voorbaat hartelijk dank. 

Recente links

Binnenkort

Kalender

Aug September 2018 Oct
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
171819202123
252627282930

Volleybal.nl

Wedstrijden