Productiemedewerkers nodig? Prisma Worx regelt het voor u!

Staat u regelmatig te springen om productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steken? Bij tijdelijke projecten, langdurige projecten of een hogere werkdruk? En weet u niet waar u op korte termijn enkele of tientallen, gemotiveerde arbeidskrachten vandaan haalt? Kies dan voor het beproefde concept van Prisma Worx. Al jarenlang maken we waar wat we beloven. En vaak gaan we nog een stap verder. Nieuwsgierig hoe Prisma Worx werft, selecteert, test en plaatst? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We vertellen graag welke oplossing we voor uw productieproces in petto hebben. 

Projecten in onderaanneming (Outsourcing)

Behoort een deel van uw productieproces niet tot uw kernactiviteiten? Bedenk dan dat een ketting zo sterk is als haar zwakste schakel. Prisma Worx neemt dit gedeelte graag voor haar rekening. Voor onze organisatie is het dagelijks werk. In onderling overleg bepaalt u welk deel u wilt uitbesteden. Prisma Worx regelt niet alleen gemotiveerde productiekrachten. Ook voor de logistiek en het transport op locatie hebben we passende oplossingen in huis. Projecten in onderaanneming nemen we aan tegen een prijs die we vooraf overeenkomen. Alle gemaakte afspraken komen zwart op wit te staan. Interesse? We vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Voordelen samenwerken met Prisma Worx

  • Prisma Worx werft, selecteert, test en plaatst alleen gemotiveerde arbeidskrachten
  • Oplossingen bij zowel tijdelijke als langdurige projecten
  • Outsourcing van gedeelte van of het totale productieproces
  • 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar
  • Voldoet aan strengste wetgeving
  • Geregistreerd als aannemer in de vleesverwerkende nijverheid in het Waarborg- en Sociaal fonds voedingsnijverheid in België (registratienummer 440)
  • Duidelijke afspraken

Recente links

Verjaardagen

Kalender

Jun July 2018 Aug
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
232425262729
3031     

Wedstrijden