Autobedrijf Peter Janssen

Autobedrijf Peter JanssenSinds 1 januari 2006 is Autobedrijf Peter Janssen Hyundai dealer. Reeds in dat zelfde jaar kregen zij de hoogste onderscheiding op het gebied van service en verkoop.

Voor een nieuwe of gebruikte auto HET adres, met meer dan 50 uitstekende occasions.

Verder verzorgen zij uiteraard al het onderhoud en reparatie aan elk merk personen auto en bedrijfsauto's tot 3500kg. Van apk en airco service tot roetfilter inbouw. Bovendien zijn zij reeds vele jaren gespecialiseerd in Seat.

Kijk ook op de Facebook pagina

MD Timmerwerken

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is een klein bedrijf met vele mogelijkheden.
Al vele jaren actief in de houtbranche en hebben dus een zeer ruime ervaring en expertise op dit gebied. Van het afhangen van deuren, het renoveren van trappen, traptreden, trappalen en de overloop, renovatie en vernieuwen van uw keuken tot het maken van complete interieurs.
Tevens kunt u terecht voor het maken van kastenwanden, al uw aftimmerwerkzaamheden, leggen van laminaatvloeren en andere vloeren.

Alles onder 1 dak!

Laat u verrassen door de tal van mogelijkheden die wij te bieden hebben. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Glass Inside

Glass InsideGlass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatisch schuivende glazen deuren en designdeuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde spiegels. Beloopbaar glas, glazen balustrades, werkbladen van glas en nog veel meer. Gehard en of gelaagd, dus veilig. Op maat geleverd en vakkundig geplaatst. Overal in Nederland. Laat u verrassen en kijk rond op de site of bezoek de showroom.

Adres gegevens   Openingstijden
Glass Inside Weert e.o. Maandag t/m Vrijdag 08:00 - 12:30
Amentstraat 1b   13:00 - 17:30
6039 RA Stramproy, Weert Zaterdag op afspraak
Nederland    
Tel: 0495–561682    
Fax: 0495-563771    

Op bovenvermelde dagen is er altijd de mogelijkheid om de showroom te bezoeken. 

Glass Inside Stramproy werkt vooral in het gebied Noord Limburg en Oost Brabant en dan met name in Weert - Roermond – Maasbracht - Panningen - Venlo – Horst – Venray – Deurne – Helmond - Asten – Someren – Geldrop – Eindhoven – Valkenswaard – Bergeyk – Eersel – Bladel en Hapert.stramproy.jpg

IPS

IPSVangploegen nodig voor het verladen van bedrijfspluimvee? IPS regelt het voor u 
Zoekt u regelmatig vangploegen voor het verladen van uw bedrijfspluimvee? International Poultry Services (IPS) neemt u deze zorg graag uit handen. Uit ervaring weten we hoe belangrijk punctualiteit is. 3 uur ’s nacht beginnen, is dus om half 3 aanwezig zijn.  

We garanderen dat er geen kink in de kabel komt. Daarover maken we waterdichte afspraken. Al bijna twintig jaar maken we als marktleider deze belofte waar. Binnenkort ook voor u? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We vertellen graag welke oplossing we voor uw vraagstuk in petto hebben.

Voordelen samenwerken met IPS

  • Al jarenlang de grootste. We weten dus wat we doen
  • Vervoer en huisvesting arbeidskrachten in eigen beheer
  • Dagelijkse, op maat gesneden planningen (365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar)
  • Waterdichte afspraken en korte communicatielijnen
  • Meewerkend voorman als vast aanspreekpunt
  • Eigen inwerkprogramma’s en kwaliteitsborgingssystemen
  • In het bezit van de  certificaten NEN 4400 en IKB PSB
  • Lid van NVPSB

PrismaWorx

Productiemedewerkers nodig? Prisma Worx regelt het voor u!

Staat u regelmatig te springen om productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steken? Bij tijdelijke projecten, langdurige projecten of een hogere werkdruk? En weet u niet waar u op korte termijn enkele of tientallen, gemotiveerde arbeidskrachten vandaan haalt? Kies dan voor het beproefde concept van Prisma Worx. Al jarenlang maken we waar wat we beloven. En vaak gaan we nog een stap verder. Nieuwsgierig hoe Prisma Worx werft, selecteert, test en plaatst? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We vertellen graag welke oplossing we voor uw productieproces in petto hebben. 

Lees meer: PrismaWorx

Buys Glashandel

Buysglas is al jarenlang een begrip in Weert en omgeving als het om glas gaat. Of het nu om enkel, dubbel, gehard of gelaagd glas gaat, bij Buys bent u aan het goede adres. Naast de verkoop van diverse soorten glas kunt u ons ook voor plaatsing en montage inschakelen. Het team bestaat geheel uit professionals met jaren van praktijkervaring. Zij garanderen top kwaliteit in een breed assortiment van glas: isolatieglas, glas in lood, zonwerend glas, geluidsisolerend glas, veiligheidheidsglas, brandwerend glas en natuurlijk ook interieurglas en designglas. 

Lees meer: Buys Glashandel

Wisbroek

Logo Wisbroek200x164

Wisbroek ontwikkelt en levert bijzonder voer voor bijzondere vogels. Ons voer is ontwikkeld in samenwerking met biologen, voedingsdeskundigen, dierentuinen en professionele kwekers. Alles met de uiterste zorg en rekening houdend met de specifieke behoefte van elke soort. Het is namelijk van groot belang dat alle vogels worden voorzien van een optimale hoogwaardige voeding die op het dier is afgestemd en waarvan de samenstelling niet fluctueert.

Wisbroek beschikt over een eigen Research & Development Center met hoogwaardige voorzieningen waar de initiële testen plaatsvinden en tezamen met nutritionisten en deskundigen onderzoek wordt verricht om de voeding tot een uitgebalanceerd niveau te brengen. Middels een intensieve bijdrage aan professionele kweekprogramma’s draagt Wisbroek een steentje bij aan het behoud van de meest uiteenlopende vogelsoorten. Wisbroek voersoorten zijn geschikt voor zowel hobbymatig als grootverbruik bij (particuliere) kwekers en dierentuinen.

 

Wisbroek voersoorten:

 

- Wisbroek Crane Diet

- Wisbroek Ibis Flamingo Floating

- Wisbroek Waterfowl Floating

- Wisbroek Sea Duck Floating

- Wisbroek Micro 22

- Wisbroek Micro 40

- Wisbroek Softbill Diet 2.0

- Wisbroek Softbill Diet 7.0

 

Voor meer informatie: www.wisbroek.com.

Lees meer: Wisbroek

Moonen Group

Voordeel door bundeling van kracht  
Onder de vlag van Moonen Group bundelt een aantal bedrijven hun kracht. Voor deze krachtenbundeling geldt: het geheel is meer dan de som der delen. Als opdrachtgever, werknemer of relatie plukt u de vruchten van deze unieke kruisbestuiving. Niet alleen profiteert u van de jarenlange ervaring en specifieke kennis in de afzonderlijke branches.  Ook de schaalvoordelen van een centraal wagenpark, een centrale inkoop en gemeenschappelijke afdelingen voor ICT en HR pakken gunstig voor u uit.  

Lees meer: Moonen Group

WBM

WBM Staalservice centrum is een toeleverancier van onderdelen uit plaatstaal van 2 tot 35 mm dik, in middelgrote series.

WBM Staalservice centrum telt inmiddels vijftig medewerkers en beschikt over een uiterst modern machinepark voor onder meer (3D) lasersnijden en-lassen. Als “meedenkers in plaatstaal” is WBM Staalservice centrum uitgegroeit tot een co-maker; een innovatieve probleemoplosser die klanten kan ondersteunen bij ontwerp en productie van machines en apparaten. Maakbaarheidsstudies, prototyping, advies (over materiaalkeuze) en logistieke afhandeling behoren tot het brede dienstenpakket. De export van WBM, een kwart van de totale omzet, gaat voornamelijk naar Duitsland en België, maar het bedrijf heeft ook klanten in landen als Hongarije, Roemenië en Tsjechië.

Gereedschapsslijperij Schreurs

schreurs

Gereedschapsslijperij Schreurs BV

Franklinstraat 7

6003DK Weert NL

+31 495 540646

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.slijperijschreurs.nl

Like ons op FACEBOOK

Agro Clean

AgroClean200x164

Op 1 maart 2013 vierde Agro Clean Nederland BV haar 15 jarig jubileum. Dit hebben we gevierd met een Beursstand op de LIV beurs in Venray. Daar hebben we onze klanten een kleine attentie aangeboden.
Maar in de jaren daarna hebben we niet stil gezeten. Als aanvulling op onze reinigingsdiensten zijn we in 2014 met Mestschuiven begonnen. We hebben een Manitou verreiker aangeschaft. Een MLT 625-75h. Deze kleine machine kan 2500 kg tillen. We hebben er veel accessoires bij laten maken. Een grote hoogkiepbak, bezembak, lange en korte vorken. Zo kunnen we snel mest laden. Daarnaast hebben we voor in de kleinere en lagere ruimtes een Weidemann 1250 CX35 aangeschaft. Met extra accessoires zoals verstelbare mestschuif, brede en smalle bak, vorken en roterende borstel voor langs de muren, kunnen we ondanks het kleine formaat snel en efficiënt de moeilijke plekken in de stal schoon krijgen. Om een en ander doeltreffend te kunnen vervoeren hebben we een VOLVO FM9 trekker met oplegger aangeschaft. Zo kunnen we alles in 1 keer mee nemen. Als extra service verzorgen wij voor diverse vangploegen het buitenrijden van de containers met vleeskuikens.

Ook in 2015 hebben wij niet stil gezeten.
Na het faillissement van de Firma Neuts / NRT Reiniging hebben wij met de curator overeenstemming bereikt over de overname van de Roosterwasser en Gotenreiniger van de firma Neuts. Deze professionele Roosterwasser kan tot maximaal 250 houten of 500 kunststof roosters per uur reinigen. Wij hebben de roosterwasser aangepast. Zo kunnen wij nu volledig met warm water reinigen. Daardoor haalt de roosterwasser de hoge kwaliteit die men op het gebied van reiniging al van ons gewend was.

Recente links

Verjaardagen

Kalender

Jun July 2018 Aug
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
232425262729
3031     

Wedstrijden