Jeugdactiviteit 2018

mei
zaterdag
12
10:00 - 20:00
Evenementen

Weer

Klik op het plaatje voor meer info.

Zaterdag 14 april hoopte dames-1 in de laatste thuiswedstrijd het laatste restje spanning weg te spelen tegen VollinGo maar het team uit Gouda bleek letterlijk en figuurlijk een maatje te groot: 1-3 verlies.  Voor heren-1 komt het, na de 1-3 nederlaag tegen Tupos, helemaal aan op de confrontatie 21 april in het thuisduel tegen directe concurrent TFC, onze mannen moeten dan minimaal twee sets winnen.
UPDATE 17 april: Peelpush-2 verliest met 3-1 van Ledub dus nu is dames-1 wel definitief veilig en speelt ook volgend seizoen in de eerste divisie.
Overigens is dames-2, ondanks een mooie 3-2 zege, definitief gedegradeerd uit de promotieklasse en is het bij dames-3 ook nog reuze spannend of ze P/D-wedstrijden kunnen ontlopen.

Dames-1 – VollinGo 1-3
In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen afgelopen zaterdag kwam de nummer 7 vanuit Gouda naar Stramproy. VollinGo is met haar lange powervrouwen al veilig. Stravoc daarentegen zou theoretisch nog in de P/D-molen terecht kunnen komen. Tijdens het inslaan maakte VollinGo indruk, en tijdens de wedstrijd speelden zij constant met drie aanvallers. De aanvalsopbouw ontregelen was het devies.
Na een koude start lukte dat de eerste set goed: 25-21 winst. In de tweede set maakte vooral Marissa Rutten indruk met een stevig blok tegenover te sterke aanvalsters, maar helaas begon de eigen passing te haperen en kwamen we net te kort (22-25). Het verdere verloop van de wedstrijd verliep moeizamer, waarbij het controleren van de pass vooral in set drie niet goed verliep (13-25 verlies). Met vechtvolleybal probeerden we de wedstrijd nog te kantelen, maar VollinGo zette gas bij en pakte de spannende vierde set met 25-23. Weer een wedstrijd waar veel meer in gezeten had, maar waarin het er niet is uitgekomen. Dit betekent dat we er nog steeds een minieme kans is dat we Promotie - degradatiewedstrijden moeten gaan spelen. Het is afwachten wat de concurrentie doet bijvoorbeeld Peelpush-2. Als zij minimaal 2 punten pakken in hun inhaalwedstrijd dinsdag 17 april én Zaanstad zaterdag ruim wint in Groot-Ammers tegen andere concurrent WIK moeten we komende zaterdag aan de bak in Haarlem tegen Spaarnestad om niet met lege handen terug te keren. We zullen er alles aan gaan doen om lekker in de eerste divisie te blijven spelen! Stay tuned! Volg ons via facebook: https://www.facebook.com/stravocdames1/

Tupos - Heren-1 1-3
Heren-1 speelde in Baarlo tegen subtopper Tupos en kan ieder puntje gebruiken in de strijd tegen degradatie. Na een prima begin werd de eerste set prompt met 23-25 gewonnen, maar daarna ging het, vooral passend, zeer moeizaam. Na 25-17 verlies volgde in de derde set, bij een 21-16 achterstand, nog een opleving. Met name door een serviceserie van Daan kreeg heren-1 zelfs nog twee setpunten maar die waren niet besteed aan het geplaagde team. Het 27-25 verlies werkt door in de vierde set die met 25-20 verloren ging. Helaas 3-1 verlies waardoor het, zoals al verwacht, op de laatste wedstrijd aankomt. Concurrent TFC uit Odiliapeel verloor met 0-4 (drie sets twee punten verschil!) van Atak en heeft nu twee punten achterstand op Stravoc. Laat nu net TFC de tegenstander zijn in De Grenslibel zaterdag om 19.00 uur. Heren-1 heeft aan twee sets voldoende, dus bij iedere winst en ook bij verlies met 2-3 blijft heren-1 in de regiodivisie, bij ruimer verlies moeten ze 28 april twee P/D-wedstrijden spelen. Met hulp van veel publiek gaan wij er van uit dat het niet zo ver gaat komen.

Overige uitslagen 14 april
Dames-2 – Jokers VC 3-2
Dames-3 – VC Kessel-2 4-0
Accretos-2 – Heren-2 2-3
Weert-3 – Dames-4 3-1
VC Hero – Meisjes-A 3-1
Fortutas – Meisjes-B1 4-0
S’62 – Meisjes-B2 4-0
Meisjes-C1 – Sittardia 4-0
Meisjes-C2 – Civitas-2 2-3

Binnenkort

Verjaardagen