Jeugdactiviteit 2018

mei
zaterdag
12
10:00 - 20:00
Evenementen

Weer

Klik op het plaatje voor meer info.

Zaterdag 7 april speelde dames-1 een behoorlijke derby in Budel tegen het sterke Ledub en had een vijfde set verdiend, helaas 3-1 verlies waardoor dames-1 theoretisch nog (net) niet veilig is. Heren-1 verloor donderdag 5 april met 1-3 van Hands-Up-2 maar won zaterdag wel met 4-0 van hekkensluiter Polaris. Pas op de laatse speeldag (21 april) zal duidelijk worden of heren-1 zich in de derde divisie gaar handhaven. 

Ledub- Dames-1 3-1
Zaterdag 7 april speelde dames-1 een spannende wedstrijd in Budel tegen subtopper Ledub. Stravoc begon de wedstrijd zeer sterk, een goede, constante service was een van de bepalende factoren dat Stravoc de spannende eerste set binnensleepte met (23-25). Helaas kon dit niet voortgezet worden in de 2e en 3e set, terwijl Stravoc inzakte werd Ledub steeds sterker, dit resulteerde in 25-18 25-14 verlies. Maar Stravoc liet het hoofd niet hangen en kwam verassend goed terug in de vierde set. Na één servicebeurt van Janou kwam dames-1 via 16-18 op 16-23 en leek een vijfde set er aan te komen. Plots stokte het ritme, er werd geen bal meer gescoord en Ledub kwam helaas in twee servicebeurten alsnog erop en erover: 26-24. Teleurgesteld over het mislopen van een verdiende vijfde set was dames-1 toch wel tevreden over de mooie pot die werd gespeeld. Bovendien is Dames-1 hierdoor theoretisch nog net niet veilig, de nummers negen tot en met elf op de ranglijst spelen wel nog allen tegen elkaar zodat het wel heel vreemd moet lopen willen er nog twee teams langszij komen. Liefst willen ze zich natuurlijk op eigen kracht "veilig spelen" en dat kan zaterdag 14 april om 19.00 uur in de laatste wedstrijd in de Grenslibel Stramproy, uiteraard hopen we weer op volle tribunes.

Heren-1 – Polaris 4-0
Donderdag 5 april speelde heren-1 thuis de inhaalwedstrijd tegen Hands-Up-2. Het team was niet op volle sterkte en speelde een zwakke, teleurstellende wedstrijd waarbij alleen de vierde set nog ternauwernood gewonnen werd: 1-3 verlies.
Zaterdag 7 april kwam Polaris op bezoek in de Grenslibel. De mannen uit Helmond dragen de rode lantaarn in de derde divisie en zijn officieel al gedegradeerd. Voor H1 was het dus zaak zoveel mogelijk (liefst 5) punten te pakken. Een paar spelers van beide teams hadden het bijna op een akkoordje gegooid vooraf in het kleedlokaal, zodat we lekker samen op een terrasje van een paar Leffe's konden genieten, maar uiteindelijk overwon de competitieve spirit en werd in een warme sporthal toch begonnen aan de wedstrijd. H1 deed wat nodig was en won de wedstrijd, ondersteund door het massaal opgekomen thuispubliek met 4-0, maar maakte het zich, met name in de 4e set toch behoorlijk lastig. De 5 punten zijn belangrijk voor de stand en brengen ons terug naar de 9e plek, op 1 punt boven TFC. Dit team uit Odiliapeel treffen we over 2 weken voor de allerlaatste competitiewedstrijd thuis, waar waarschijnlijk het gevecht tegen degradatie beslist wordt. Dus kom ons wederom allen aanmoedigen en daarna proosten we erop tijdens het Stravoc eindfeest!
Ook niet onbelangrijk; deze 5 punten brengen H1 op hetzelfde aantal punten (41 punten uit 20 wedstrijden) als Dames 1; het team met het laagste aantal punten aan het eind van het seizoen nodigt het andere team uit voor een volledig verzorgde BBQ!

Overige uitslagen 7 april
Olympia-2 – Dames-2 3-1
Heren-2 – VC Velden 1-3
Revoc/VCB- Dames-3 3-1
Dames-4 – Limac-4 0-4
Meisjes-A – Livoc 0-4
Meisjes-B1 – HHC-2 1-3
Meisjes-B2 – Holyoke 0-4
Accretos-3 – Meisjes-C2 0-4

Binnenkort

Verjaardagen